Ta strona używa cookies w celu poprawnego jej funkcjonowania oraz analizy statystyk. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Pamiętaj, że zawsze możesz te ustawienia zmienić, wyłączając obsługę cookies w swojej przeglądarce.
sobota, 23 lutego 2019, imieniny: Damiana, Romana, Romany
Serwisy:

 

REKLAMA
reklama
Lody Syrenka podwójna czekolada TOP PRODUKTEM programu „Doceń polskie”
dodano: 2018-06-20
powrót »

Manufaktura Lody Syrenka zdobyła laury Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”. Specjaliści z branży spożywczej wyróżnili wegańskie Lody Syrenka podwójna czekolada tego producenta: przyznali im zarówno godło promocyjne, jak i prestiżowy tytuł TOP PRODUKT. Certyfikaty jakości „Doceń polskie” są nadawane wyłącznie rodzimym artykułom spożywczym, które cechują się odpowiednim smakiem i wyglądem oraz ceną adekwatną do jakości. Oceny dokonują doświadczeni przedstawiciele branży. Podczas XXVIII atestacji Loża Ekspertów oceniła blisko 140 propozycji z całej Polski.


Lody Syrenka podwójna czekolada TOP PRODUKTEM programu „Doceń polskie” 

 

Decyzja o wyróżnieniu Lodów Syrenka podwójna czekolada z oferty manufaktury Lody Syrenka Sp. z o.o. zapadła podczas XXVIII certyfikacji produktów spożywczych organizowanej w ramach Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”.
Specjał firmy z Warszawy otrzymał maksymalne noty (same „10”) za wszystkie oceniane cechy, czyli smak, wygląd i stosunek jakości do ceny, dlatego też przyznano mu nie tylko certyfikat „Doceń polskie”, ale także tytuł TOP PRODUKT.

Lody Syrenka to warszawska manufaktura, która od podstaw tworzy lody wyłącznie z naturalnych roślinnych składników.

- Certyfikatem „Doceń polskie” mogą być sygnowane tylko artykuły spożywcze wysokiej jakości, dlatego przedstawiciele nagrodzonej firmy mają powody do dumy. Dla konsumentów to również bardzo dobra wiadomość, a zarazem wartościowa rekomendacja, bo Lożę Ekspertów decydującą o przyznaniu certyfikatów tworzą osoby zawodowo związane z branżą spożywczą - przypomina Marek Bielski, twórca Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”. Jak dodaje, przewodniczącym jury jest Mirek Drewniak, współzałożyciel Klubu Szefów Kuchni, a zasady przyznawania znaków promocyjnych nie uległy zmianie od 2011 roku, kiedy miała miejsce I ocena żywności.
Honorowy patronat nad wszystkimi atestacjami żywności programu „Doceń polskie” sprawuje Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi.

Podczas kwietniowego audytu Loża Ekspertów sprawdziła indywidualnie niemal 140 wyrobów z oferty 50 producentów z całego kraju. Tak jak podczas poprzednich certyfikacji, sprawdzone zostały wyroby spożywcze różnego typu. Szansę zdobycia znaku jakości miały: nabiał, pieczywo, mięsa, ryby, miody, makarony, czy słodycze.

Więcej informacji na temat programu, jak również samej certyfikacji, dostarcza strona internetowa www.DocenPolskie.pl.


* * *

Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”
www.docenpolskie.pl
www.blog.docenpolskie.pl

Celem programu „Doceń polskie” jest promocja wysokiej jakości produktów spożywczych dostępnych na polskim rynku. Ich selekcją, oceną i przyznaniem certyfikatu „Doceń polskie” zajmują się specjaliści zawodowo związani z żywnością i technologią żywienia, którzy tworzą Lożę Ekspertów. Zasiadają w niej m.in. członkowie Klubu Szefów Kuchni.
Twórca programu „Doceń polskie” jest  także organizatorem projektu BlogerChef (blogerchef.pl) – innowacyjnego przedsięwzięcia skierowanego do blogerów kulinarnych.



powrót »
REKLAMA
reklama
REKLAMA
reklama
REKLAMA
reklama
REKLAMA
reklama

POLECAMY

POLECAMY

POLECAMY

POLECAMY

POLECAMY

POLECAMY

POLECAMY

POLECAMY

 

REKLAMA
reklama
REKLAMA
reklama
REKLAMA
reklama
REKLAMA
reklama
REKLAMA
reklama
REKLAMA
reklama
REKLAMA
reklama
REKLAMA
reklama

© forumfirm.pl 2017 Wszelkie prawa zastrzeżone ! Korzystanie z serwisu oznacza akceptację Regulaminu. Informacje o Cookies.