Ta strona używa cookies w celu poprawnego jej funkcjonowania oraz analizy statystyk. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Pamiętaj, że zawsze możesz te ustawienia zmienić, wyłączając obsługę cookies w swojej przeglądarce.
sobota, 23 lutego 2019, imieniny: Damiana, Romana, Romany
Serwisy:

 

REKLAMA
reklama
Gala Inicjatora Innowacji 2018 z marką Deli Catering
dodano: 2018-06-27
powrót »

Czwarta edycja konkursu Inicjator Innowacji 2018 dobiegła końca. O oprawę kulinarną Gali, podczas której poznaliśmy zwycięzców, zadbał lider na rynku usług cateringowych w zakresie kulinariów eventowych – marka Deli Catering.

 

Inicjator Innowacji 2018 stanowił czwartą już edycję konkursu tygodnika Newsweek Polska. Jego misją jest promocja i wyróżnienie tych podmiotów, dla których szeroko pojęta innowacyjność jest motorem działania. Podczas wydarzenia ogłoszone zostały wyniki w kategoriach: Duże przedsiębiorstwa, MŚP, Start-Upy oraz Inicjatywa wspierająca ekosystem start-upów. W pierwszej z nich wygrała spółka WDX S. A. Z kolei główna nagroda w kategorii MŚP przypadła spółce Talkin’ Things. Jury postanowiło również wyróżnić dwie inne organizacje w tej kategorii – a dokładnie XT-PL oraz Warsaw Genomics. W kategorii start-upów zaś nagrodzona została spółka Genomtec. Co ciekawe, w tym roku jury zdecydowało nie przyznawać nagrody w ostatniej z kategorii.

Warto przypomnieć, iż w ubiegłym roku nagrodę główną w kategorii Duże Przedsiębiorstwa otrzymał Alior Bank, zaś w kategorii MŚP zwyciężył i-systems. Z kolei w kategorii Start-up przyznano trzy wyróżnienia i jedną nagrodę główną (kolejno Smart Fluid, Hector.24.com, mReh, zaś nagroda główna przypadła IDH (InDaHash) Media Limited).

O kulinarne doznania gości tegorocznej Gali konkursu zadbała marka Deli Catering, która specjalnie na tę okoliczność przygotowała innowacyjną oraz niezwykle zróżnicowaną strefę deserową, na którą składała się między innymi panna cotta z mleka kokosowego z wiśniami, truskawki w gorzkiej belgijskiej czekoladzie oraz mus mango z konfiturą rabarbarową i truskawkami.

 

Wydarzenie odbyło się 22 czerwca br. w Babce do Wynajęcia przy ulicy Młocińskiej 5/7 w Warszawie.



powrót »
REKLAMA
reklama
REKLAMA
reklama
REKLAMA
reklama
REKLAMA
reklama

POLECAMY

POLECAMY

POLECAMY

POLECAMY

POLECAMY

POLECAMY

POLECAMY

POLECAMY

 

REKLAMA
reklama
REKLAMA
reklama
REKLAMA
reklama
REKLAMA
reklama
REKLAMA
reklama
REKLAMA
reklama
REKLAMA
reklama
REKLAMA
reklama

© forumfirm.pl 2017 Wszelkie prawa zastrzeżone ! Korzystanie z serwisu oznacza akceptację Regulaminu. Informacje o Cookies.