Ta strona używa cookies w celu poprawnego jej funkcjonowania oraz analizy statystyk. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Pamiętaj, że zawsze możesz te ustawienia zmienić, wyłączając obsługę cookies w swojej przeglądarce.
niedziela, 16 grudnia 2018, imieniny: Albiny, Sebastiana, Zdzisławy
Serwisy:

 

Szybko, lekko i po śląsku – Mięso pomału uwarzone firmy Berger
dodano: 2018-08-10
powrót »

Na entuzjastów kuchni śląskiej czeka nie lada niespodzianka. W bogatym portfolio firmy Berger - producenta wysokiej jakości mięs i wędlin - pojawił się wyjątkowy specjał. Produkty z linii „pomału uwarzone” to delikatne i soczyste mięsa przygotowane według nowoczesnej metody sous-vide. W sam raz na błyskawiczny, smaczny obiad, bez wyrzutów sumienia.

Metoda na gotowanie

Sposobów na przyrządzanie mięs jest bez liku, jednak rzadko kucharze-amatorzy mogą w domowym zaciszu korzystać ze zdobyczy współczesnej nauki i w prosty sposób naśladować najwybitniejszych szefów kuchni. Właśnie taką, niezwykle docenianą metodą gotowania, którą bardzo chętnie stosują profesjonaliści jest sous-vide. Technika ta bazuje na wykorzystaniu próżniowego pakowania produktu, który następnie poddawany jest powolnemu gotowaniu w kąpieli wodnej lub parowej. W efekcie otrzymujemy wykwintną potrawę, która nie traci wartości odżywczych czy witamin, charakteryzuje się natomiast niepowtarzalnym smakiem i aromatem. Dzięki firmie Berger każdy z nas może poznać atuty metody, którą posługują się znawcy sztuki kulinarnej na całym świecie. W ofercie producenta „ślōnskich szpecyjałōw” znajdziemy różnorodne mięsa, przygotowane zgodnie z techniką sous-vide. Wśród produktów poddanych długotrwałej obróbce w próżniowym opakowaniu w temp. 85 st. C mamy do wyboru, w zależności od preferencji:  gęsinę, indyka, kaczkę, wieprzowinę bądź królika. Wszystkie dania są niezwykle soczyste i delikatne, o wyjątkowym naturalnym smaku, który zawdzięczamy zastosowanej nowoczesnej metodzie gotowania. Mięso pomału uwarzone firmy Berger to idealna propozycja na szybki i smaczny obiad dla całej rodziny. Wystarczy jedynie wyjąć produkt z kartonika i wstawić go na 30 minut do piekarnika, by zafundować wszystkim domownikom, a i niespodziewanym gościom wykwintne danie w śląskim klimacie.

 

Mięso pomału uwarzone

Producent: ZM Berger

Sugerowana cena: od 19,90 zł/kg do 39,90 zł/kg (w zależności od rodzaju mięsa)

Gramatura: ok. 500-700 g (paczka)

 

 

Zakłady Mięsne Berger to działający na rynku od 1983 roku producent i dystrybutor „ślōnskich szpecyjałōw” - wysokiej jakości mięs i wędlin, charakterystycznych dla regionu Górnego Śląska. Firma Berger zajmuje się kompleksowo procesem tworzenia swoich wyrobów – od współpracy ze sprawdzonymi dostawcami półtusz wysokiej klasy po sprzedaż hurtową i detaliczną towarów. Najważniejszym ogniwem dystrybucji produktów Zakładów Mięsnych Berger są rozsiane w całym rejonie Górnego i Dolnego Śląska własne sklepy firmowe.

 

Więcej informacji na: www.berger.biz.pl



powrót »
REKLAMA
reklama
REKLAMA
reklama
REKLAMA
reklama
REKLAMA
reklama

POLECAMY

POLECAMY

POLECAMY

POLECAMY

POLECAMY

POLECAMY

POLECAMY

POLECAMY

 

REKLAMA
reklama
REKLAMA
reklama
REKLAMA
reklama
REKLAMA
reklama
REKLAMA
reklama
REKLAMA
reklama
REKLAMA
reklama
REKLAMA
reklama

© forumfirm.pl 2017 Wszelkie prawa zastrzeżone ! Korzystanie z serwisu oznacza akceptację Regulaminu. Informacje o Cookies.