Ta strona używa cookies w celu poprawnego jej funkcjonowania oraz analizy statystyk. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Pamiętaj, że zawsze możesz te ustawienia zmienić, wyłączając obsługę cookies w swojej przeglądarce.
niedziela, 16 grudnia 2018, imieniny: Albiny, Sebastiana, Zdzisławy
Serwisy:

 

Hochland BURGER & TOAST Pysznie i wygodnie!
dodano: 2018-08-10
powrót »

Hochland przygotował nową propozycję dla fanów burgerów i tostów! Teraz najlepsze w smaku dania możesz przygotować u siebie w domu. Ser w grubych plastrach Hochland BURGER & TOAST po stopieniu idealnie się ciągnie, nadając potrawom intensywny i oryginalny smak.

     

Nowość Hochland Polska to ser stworzony do przyrządzenia m.in. tostów, grzanek, zapiekanek czy w końcu pysznych burgerów, które od miesięcy królują we wszystkich rankingach na najbardziej trendy dania. Dobry burger nigdy nie wyjdzie z mody, a Hochland proponuje najwyższej jakości, praktyczne rozwiązanie dla wszystkich, którzy uwielbiają ciągnący się, pełen smaku i aromatu ser w daniach na gorąco.  

Ser gruby w plastrach Hochland BURGER & TOAST to specjalny gatunek sera – Cagliata, w formie grubych plastrów. Pod wpływem temperatury topi się, a jednocześnie pozostaje ciągnący, aromatyczny i znakomity w smaku, czyli taki, jaki powinien być idealny ser podawany na ciepło!

 

Nowy ser Hochland powstał z myślą o wszystkich, którzy przygotowują posiłki w domu, oczekują doskonałej jakości produktów oraz wygodnych i szybkich rozwiązań w atrakcyjnej formie. Zgodnie z trendem na nowo odkrywamy przyjemność płynącą z gotowania w domu, a wspólne przyrządzanie posiłków z rodziną czy znajomymi to przede wszystkim miła forma spędzania wolnego czasu.

Znakomity, oryginalny smak i uwielbiany przez wszystkich efekt ciągnącego się sera – to główny atut nowego sera żółtego Hochland. Ponadto ser ten nie zawiera konserwantów i powstaje wyłącznie z polskiego mleka, które pochodzi od krów karmionych paszą niemodyfikowaną genetycznie.

 

Z tym serem przygotujesz domowe, zdrowe i przepyszne przekąski – już dziś wypróbuj przepis na burgera z pikantną salsą warzywną i serem Hochland! Ten przepis z pewnością zaostrzy Twój apetyt na soczyste danie.

Rekomendowana cena detaliczna sera Hochland BURGER & TOAST wynosi 4,69 PLN za opakowanie jednostkowe 135 g

 

Burger wołowy z pikantną salsą i serem

 

Składniki:

  • 2 bułki do hamburgerów
  • ser BURGER & TOAST Hochland
  • 300 g mielonej wołowiny (z antrykotu, rostbefu lub łopatki)
  • sól morska
  • świeżo mielony pieprz
  • odrobina mąki
  • tłuszcz do smażenia (olej ryżowy)
  • kilka listków ulubionej sałaty (opcjonalnie)

Salsa:

  • 1 średniej wielkości pomidor
  • 1/2 małej cukinii
  • 1/2 małej papryki żółtej
  • 1 mała szalotka
  • 1 mała papryczka chili
  • sok z 1/4 cytryny lub 1/2 limonki
  • odrobina oliwy
  • łyżeczka musztardy dijon
  • sól i pieprz do smaku
  • posiekane zioła np. szczypiorek, kolendra, natka pietruszki, do smaku

 

Sposób przygotowania:

Przygotować salsę: pomidora, cukinię i żółtą paprykę pokroić w małą kostkę (z pomidora usunąć gniazda nasienne). Szalotkę i chili drobno posiekać, dodać z resztą składników do warzyw, wymieszać i odstawić.

Burgery:

Z mięsa uformować dwa burgery (niezbyt wysokie i dość duże, z lekkim wgłębieniem na środku - burgery skurczą się podczas smażenia), oprószyć solą, pieprzem i mąką. Na gorącej żeliwnej patelni rozgrzać mocno olej, smażyć burgery około 2,5 minuty z każdej strony, ale obracając je co 30 sekund. W ostatnich sekundach przykryć burgera plastrem Hochland BURGER & TOAST. Wyłączyć ogień, nakryć przykrywką i poczekać do momentu, aż ser ładnie się roztopi. Zdjąć z patelni.

 

Bułkę* przekroić na pół, spód wyłożyć sałatą, na niej ułożyć burgera z serem, a na nim porządną porcję salsy. Przykryć wierzchem bułki.

*Bułkę można przed podaniem delikatnie podpiec w piekarniku lub na patelni

Smacznego!

 

Ser żółty Hochland BURGER & TOAST to nowość, której sprzedaż wsparta będzie szeroką kampanią promocyjną. Hochland Polska planuje kampanię w prasie fachowej. Równolegle prowadzona będzie kampania online (reklamy desktopowe oraz seria krótkich form filmowych na jednym z najbardziej zasięgowych portali kulinarnych) oraz kampania mobile. Aktywności promocyjne dopełnią działania public relations, obejmujące współpracę z influencerami, wysyłki kreatywne do mediów online i offline. Kampania promująca nowość wystartuje już wkrótce i potrwa do października br.



powrót »
REKLAMA
reklama
REKLAMA
reklama
REKLAMA
reklama
REKLAMA
reklama

POLECAMY

POLECAMY

POLECAMY

POLECAMY

POLECAMY

POLECAMY

POLECAMY

POLECAMY

 

REKLAMA
reklama
REKLAMA
reklama
REKLAMA
reklama
REKLAMA
reklama
REKLAMA
reklama
REKLAMA
reklama
REKLAMA
reklama
REKLAMA
reklama

© forumfirm.pl 2017 Wszelkie prawa zastrzeżone ! Korzystanie z serwisu oznacza akceptację Regulaminu. Informacje o Cookies.