Ta strona używa cookies w celu poprawnego jej funkcjonowania oraz analizy statystyk. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Pamiętaj, że zawsze możesz te ustawienia zmienić, wyłączając obsługę cookies w swojej przeglądarce.
niedziela, 25 lutego 2018, imieniny: Almy, Cezarego, Jarosława
Serwisy:

 

REKLAMA
reklama
REKLAMA
reklama
REKLAMA
reklama
dodano: 2018-02-23
Ze względu na oczekiwania klientów pragnących kupować produkty pochodzące z odpowiedzialnych źródeł, Spółka Żabka Polska ogłosiła, że podejmie wszystkie niezbędne kroki, aby do 2025 wycofać jajka klatkowe ze wszystkich sklepów Żabka i Freshmarket. Firma jest największym graczem segmentu convinience w Polsce.
dodano: 2018-02-22
Przed nami uderzenie ostrej zimy i intensywnych opadów śniegu. Jak przewidują synoptycy mroźne powietrze nadciągające z Rosji i Skandynawii pojawi się w Polsce tuż po 20. lutego. Musimy być w związku z tym bardziej czujni i z rozwagą doglądać naszego ogrodu, by w pełni móc korzystać z jego uroków w sezonie wiosenno-letnim. Jak należy pielęgnować zieloną przestrzeń wokół domu, uśpioną pod mroźną pierzyną? Zdradzamy wam kilka prostych sposobów.
dodano: 2018-02-19
Marka Sól Dębieńska zdobyła niedawno godło Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”. Certyfikat jakości i tytuł TOP PRODUKT zdobyła Sól warzona spożywcza bez substancji przeciwzbrylającej sygnowana tą marką. Przedstawiciele producenta mają powody do dumy; wyróżnienia są nadawane wyłącznie produktom, którym specjaliści z branży spożywczej wystawili maksymalne noty. Do audytu żywności zakwalifikowano 142 wyroby z całej Polski, nagrodzono tylko te cechujące się odpowiednim smakiem i wyglądem oraz adekwatnym stosunkiem jakości do ceny.
dodano: 2018-02-19
Na polskim rynku zadebiutował magazyn Vogue Polska. Z tej okazji wczoraj na ulicach największych miast w Polsce można było spotkać mobilne kawiarenki Vogue Cafe, które częstowały przechodniów gorącą czekoladą i promowały magazyn.
dodano: 2018-02-19
Jak poprawić sobie nastrój, gdy za oknem wciąż szaro? Pyszny pomarańczowy sernik, przygotowany na bazie twarożku kanapkowo-sernikowego Mój Ulubiony, będzie ucztą zarówno dla podniebienia, jak i dla oka. Czekoladowa kruchość herbatników i orzeźwiający smak pomarańczy, przełamane kremowym sernikiem to energetyczne połączenie smaków o wyrazistym charakterze.
dodano: 2018-02-14
Podczas codziennych prac w kuchni, oprócz dużych urządzeń AGD, takich jak piekarnik czy płyta grzewcza, niezbędne są także małe sprzęty. To dzięki nim dokładnie wymieszamy składniki na ciasto, rozdrobnimy wszelkie produkty, przygotujemy pyszne tosty oraz grillowane potrawy. Na co zatem zwrócić uwagę podczas tego typu akcesoriów kuchennych, aby rzeczywiście ułatwiały nam przygotowywanie posiłków i służyły jak najdłużej?
dodano: 2018-02-12
Jak branża spożywcza ocenia rok 2017? Czym zaskoczyły minione miesiące, jakie nowe trendy pojawiły się na rynku i co przyniesie przyszłość? Między innymi te pytania zadaliśmy laureatom Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”. Swoimi spostrzeżeniami dzielą się przedstawiciele siedmiu firm.
dodano: 2018-02-05
Karnawał to czas spotkań z przyjaciółmi i świetnych imprez, które obfitują w pyszne i oryginalne menu. Na domówkach najlepiej sprawdzają się lekkie przegryzki „na raz” czyli tzw. finger foods. Łagodne w smaku rurki serowe z sera Edamskiego Hochland, to propozycja prostej w przygotowaniu, ale efektownej przekąski, która zaskakuje atrakcyjną formą podania.
dodano: 2018-02-05
Nadejście nowego roku to dla wielu osób dobry moment, aby podjąć zobowiązania zmiany swoich nawyków i wprowadzenia w życie nowego planu działań. Aby go zrealizować konieczna jest motywacja i silna wola, ale przede wszystkim realne nakreślenie celów i kolejnych kroków do ich realizacji. Ważne jest także, aby nie ustawać w wysiłkach, a drobne potknięcia traktować jako przeszkody do pokonania.
dodano: 2018-01-30
Na sukces rynkowy, bez wątpienia, składa się wiele czynników. Aby go osiągnąć, nie wystarczy jedynie realizować, ale też nieustannie szukać inspiracji i eksperymentować. I tu robi się kłopot, albowiem wciąż ta cienka granica między inspiracją a kopiowaniem nierzadko jest przekraczana. O tym, że nie należy powielać cudzych pomysłów i dlaczego mówi Damian Wiatrak, Dyrektor Zarządzający w firmie DELI Catering, która jest krajowym liderem na rynku usług cateringowych w zakresie Kulinariów Eventowych.
«   poprzednia                     następna   »  
REKLAMA
reklama
REKLAMA
reklama

POLECAMY

POLECAMY

POLECAMY

POLECAMY

POLECAMY

POLECAMY

POLECAMY

POLECAMY

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
reklama
REKLAMA
reklama
REKLAMA
reklama
REKLAMA
reklama
REKLAMA
reklama

© forumfirm.pl 2017 Wszelkie prawa zastrzeżone ! Korzystanie z serwisu oznacza akceptację Regulaminu. Informacje o Cookies.