Ta strona używa cookies w celu poprawnego jej funkcjonowania oraz analizy statystyk. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Pamiętaj, że zawsze możesz te ustawienia zmienić, wyłączając obsługę cookies w swojej przeglądarce.
wtorek, 21 listopada 2017, imieniny: Janusza, Marii, Reginy
Serwisy:

dodano: 2017-11-10
Największa impreza muzyki w historii Katowic właśnie dobiegła końca. Na tak ważnym evencie nie mogło zabraknąć również lidera na rynku usług cateringowych w zakresie kulinariów eventowych, marki Deli Catering.
dodano: 2017-11-07
Eksperci z branży spożywczej potwierdzili najwyższą jakość kolejnych wyrobów z oferty Zakładu Przetwórstwa Mięsnego HAŃDEREK! Schab Tradycyjny i Szynka Polska zdobyły certyfikaty jakości „Doceń polskie” i tytuły TOP PRODUKT. Oznacza to, że wyroby zdobyły maksymalne noty za smak, wygląd i stosunek jakości do ceny. Decyzja o przyznaniu prestiżowych wyróżnień zapadła 25 października br., kiedy to w Sosnowcu odbył się XXVI audyt żywności zorganizowany w ramach Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”.
dodano: 2017-11-03
Włoska marka Rio Mare ogłosiła konkurs, który na celu ma propagowanie wśród uczniów dobrych nawyków związanych z prawidłowym odżywianiem. Rywalizacja polegać będzie na przygotowaniu pełnowartościowego posiłku bazującego na tuńczyku w oliwie z oliwek, a następnie przesłaniu przepisu wraz ze zdjęciem gotowej potrawy i wyjaśnieniem, dlaczego danie spełnia wymogi zbilansowanej diety.
dodano: 2017-11-03
Czym jest dobra energia, jak wzmocnić umysł, czy przekąski mogą być nie tylko smaczne, ale i pożywne? Na te pytania odpowiedzą organizatorzy ósmej już edycji programu edukacyjnego „Żyj smacznie i zdrowo”. Program, do tej pory realizowany z sukcesem w szkołach gimnazjalnych, w tym roku obejmie swoim zasięgiem również uczniów szkół podstawowych z klas 5-7, natomiast materiały dydaktyczne zostaną wzbogacone o atrakcyjną, karcianą grę edukacyjną YEDZO. Ambasadorem 8. edycji został po raz kolejny youtuber Sheo, a za merytorykę materiałów dydaktycznych odpowiedzialna jest Katarzyna Zadka – ekspert ds. żywienia marki WINIARY.
dodano: 2017-10-27
Już po raz trzeci za przygotowanie gali PGE Ekstraligi odpowiadała agencja Endorfina Events. Na tak ważnej uroczystości nie mogło również zabraknąć lidera na rynku usług cateringowych w zakresie kulinariów eventowych, marki Deli Catering, która zadbała o kompleksową oprawę kulinarną wydarzenia.
dodano: 2017-10-27
Debata ekspertów z Instytutu Żywności i Żywienia, przedstawicieli Green Factory oraz Jeronimo Martins Polska stanowiła podsumowanie dwóch edycji projektu edukacji żywieniowej dla dzieci pt. Zielona Kraina
dodano: 2017-10-19
Tegoroczna edycja festiwalu Whisky Live Warsaw stanowiła nie tylko okazję do spróbowania szerokiego spektrum smaków i aromatów whisky, lecz także i szansę na poznanie potencjału tego trunku w kuchni.
dodano: 2017-10-19
Smażenie to jeden z najpopularniejszych sposobów przygotowywania posiłków i to właśnie potrawy smażone smakują nam najbardziej. Dzieje się tak za sprawą tłuszczu, który jest najlepszym nośnikiem smaku, ale także jednym ze składników niezbędnych w diecie. Należy jednak pamiętać o stosowaniu tłuszczów w rozsądnych ilościach. Nowość na rynku AGD – inteligentna patelnia Oil Control marki Florina, to prawdziwy przełom w świecie kulinariów, który ułatwi codzienne smażenie i kontrolowanie poziomu spożywanych tłuszczów.
dodano: 2017-10-09
Eko-żywność, produkty rzemieślnicze, wsparcie młodych artystów… Na co Polacy coraz chętniej wydają swoje oszczędności? Zdecydowanie częściej przy zakupach biorą pod uwagę dobro środowiska i swoje zdrowie oraz szukają produktów dobrych jakościowo. Sprawdź, na co nie szkoda nam gotówki – niektóre wybory mogą okazać się zaskoczeniem!
«   poprzednia                     następna   »  

© forumfirm.pl 2017 Wszelkie prawa zastrzeżone ! Korzystanie z serwisu oznacza akceptację Regulaminu. Informacje o Cookies.